Pierre

Mitt namn är Pierre och jag arbetar som kock på Backa förskola. Jag trivs otroligt bra o känner mig priviligierad som får arbeta här och laga ren, ekologisk mat till dom fantastiska barnen.

På min fritid brinner jag för att skapa musik och åka skateboard, meditera o resa.

Ulrika Svanström

Har varit med i verksamheten sedan den startade med dagmamma hösten 2014. Ulrika jobbar på förskolan som barnskötare och är ansvarig för köksträdgården. Hon är utbildad kemist och örtterapeut samt jobbar med undervisning om örter och tillverkning av örtprodukter på Nordens Folkhögskola Biskops-Arnö. Ulrika har genom förskolan gått kurser i NVC, barnyoga, Barn i Balans och mindfullness.

Jag jobbar på backa förskola för att jag tror på yoga, ceremonier, prata om känslor och behov, aktivt lyssnande, ekologisk mat och en hållbar syn på både material och människan som en del av vardagen är en bra grund att stå på för barnen och en utvecklande miljö för mig och mina kollegor att arbeta i.

Henrik Jansson

Henrik har arbetat som barnskötare på Backa sedan 2015.

Ivon van den Broek

Ivon är montessori lärare för åldrar 4 – 9 med utbildning från Holland. Ivon har arbetat som förskollärare på Backa Förskola sedan augusti 2016.

Jimmy Lundgren

Mitt namn är Jimmy och jag jobbar här för att förändra världen, och det gör jag genom att vara autentisk med barnen och ge av mina passioner som är ceremonier, sånger, dans och teater. Jag tror på en värld där vi lär oss leva från hjärtat, lyssna på kroppen vad som är rätt och visa respect, ödmjukhet och tacksamhet för allt och alla runtomkring oss. Jag tror på en värld där vi får utforska och prova det vi tycker verkar intresant och det vi vill lära oss mer av.

Jag trivs väldigt bra på denna förskola för den passar väldigt bra in med resten av mitt liv.
Min tid utanför förskolan spenderar jag med yoga, medveten träning, själslig utveckling och ceremonier